Dating and Poltergeist 3d.

images (1)

Si uite ca am invitat o gagica cu nitel tupeu sa iesim la un film….zis si facut…

Si am zis…hai la un film…din paleta de filme care ruleaza, don’soara a ales un horror.

Aparent  fata e pasionata de horror, zgariat, si dominat in pat….:>  Nu se apropie de mironositele generice care se intind pe spate, stau ca pestele mort si zic „ia-ma,sunt gata”.

Sa vedem daca revin cu detalii (picante)  mai incolo.

De obicei eu evit sa scot la horror fete. Pur si simplu le face  inhibate,si tacute…si retrase.

Desi…uneori are efecte benefice.

Teoretic….si aici bag nitel niste cacaturi de P.U.A.(pick up artist) …e bine la date sa o faci pe fat sa palpite nitel…ca te va tine minte ca ala cu care a avut ea  palpitatii….si e acel principiu ca esti tinut minte aparte, fie de bine sau de rau….dar esti tinut minte.

Aici e vorba si de skill-ul tau, daca profiti si de ocazie si esti magar…si o sperii si tu, SAU faci apoi 1-2 glume cat ea e chircita pe scaun de frica, si apoi te folosesti de asta sa detensionezi situatia, si sa o relaxezi.

De obicei eu folosesc varianta 2…si,surprinzator, merge.

Dar decat un horror esuat, prefer sa dau o tura cu motorul cu ea….limbaj non-verbal,si fata e cam obligata sa te ia in brate.

Indirect o apropii de tine din prima clipa…..e cam greu sa zici ca nu-ti place unul care te plimba pe motor,la semafoare te intreaba cat de tare te-ai cacat pe tine de frica, si apoi face pe nice guy pe o banca-n parc dupa, sa iti zica ca stia ca s-ar putea sa iti fie frica si de-aia nu a ars-o tare….mai ales ca il strangi in brate.

Nu a esuat niciodata….si e si normal…nu vrei sa ii zici lui ala la jumatatea date-ului ca nu-l placi…tinand cont ca esti calare cu el pe acelasi animal pana te readuce acasa….si teoretic (doar teoretic, in cazul meu), poate sa o arda tare,de te pisi pe tine de frica…e un fel de conditionare intr-o situatie existenta…in care tu,ca femeie, te-ai bagat….si tre sa te porti frumos.

Chestia e partial bazata pe acel truc imbecil cu pixul…

„cum faci pe cineva sa te placa imediat ce l-ai cunoscut? Cere-i un pix cu imprumut”.

In acest caz,..pui acel om sa mearga cu tine si fundul tau gras (sau,preferabil, slab) pe motor…si risti sa il faci sa pice cu tine daca te fatzai prea tare. Implicit, tre sa fii nice sa te placa….si el,automat,stie ca il placi…ca e baiat de gasca….si nu vreun bolnav psihic ce da 200km/h in 400 metri cu tine.

E un principiu care merge,ironic, in special cu motorul. Cam 90% din gagicile care s-au urcat pe motor cu mine s-au urcat si pe mine, in pat. Ati prins ideea. Pussy magnet.

Ma rog…ploaie afara….in acest caz am mers pe automobil+ horror…lasam mana pe mana fetei…si pe piciorul stang…contact fizic….gen motor. Tre sa te placa, mai ales ca vede cine stie ce rahat care o sperie,si daca e si timorata, te strange de mana….i-ai imprumutat mana ta sa aibe ce sa tina…i-ai cerut pixul de mai sus.Te place. Ca nu are de ales.

Mai trist daca nu vrea sa te tina de mana….atunci mai bine nu ai asteptari…si te cari dupa,…uneori tipa nu e atrasa.

Asta e.

Si  am ales acest remake dupa Poltergeist-ul lui Spielberg din ’82.

Cuvinte cheie: remake , horror, actori  varza.

Am asistat la acest remake de cacat o ora si jumatate, si imi venea sa plang in pumni.Daca ar fi sa il proiectez la cinema in 82, cu tot cu efectele lor moderne….ar fi declara un film de categoria C.

The conjuring e de globul de aur comparativ.

Poveste trista, actori pe care nu poti sa ii placi,oricat te straduiesti, poveste cu timing varza…iar la un horror timing-ul conteaza!…si,colac peste pupaza…dialog cretin.

3d inexistent/insesizabil.

Nu merita vazut.

Au incercat de 2 ori in  film sa faca  scary moment gen „bau din dulap!”    subit….dar nici acolo nu au reusit. Iar am dat banii degeaba pe un horror…..dar , comparativ, parca Evil Dead aveau efecte mai reusite….:\

Date-ul a mers decent…fata e intrerested.

Ne-am plans de mila unul altuia dupa aceea si am facut misto de el….macar ceva a iesit.

To be continued.

Lasă un comentariu